Точильні пристосування, заточування ножів і інструментів
Ніж, так само як і будь-який інший інструмент, має бути гострим.
Гострим ножем і порізатися важче, ніж тупим.
Можна віддати ніж на правку в руки професіоналам. А можна навчитися точити ножі власними руками.
Що вибрати: эльбори чи алмази, поворотні точила або японські водні точильні камені?
Який з мусатов має бути на кухні? Який кут заточування має бути для того або іншого виду ножів? Як самому зробити точильне пристосування? Як правильно гострити манікюрні ножиці?
Питань про точильні пристосування, про заточування ножів і інструментів величезна кількість. Ви шукаєте грамотну відповідь на них або самі є експертом в цій сфері? Приходьте на наш ножовий форум, співтовариство Ножового Клубу буде цікавим для Вас.